Verzenden & Retour

Gratis retourneren binnen 14 dagen (met uitzondering van gepersonaliseerde producten).

Wij vragen u vriendelijk om eerst contact met ons op te nemen alvorens u de bestelling of een artikel retour stuurt. U kunt dit rechtstreeks retour sturen door gebruik te maken van een PostNL Pakketpunt. De kosten voor het retour sturen zijn voor u. Zodra het pakket verzonden is, ontvangen wij graag de Track & Trace om het pakket te kunnen volgen. 

 

Als de originele verpakking niet meer bruikbaar is, kunt u de artikelen op de volgende manier retourneren: 
– verpak het in een doos 
– zorg ervoor dat de artikelen goed beschermd in de doos zitten geklemd, gebruik hier bijvoorbeeld piepschuim, bubbeltjes folie of oud papier voor. 


De retourzending kan dan naar onderstaand adres verzonden worden: 
Féroce Scents

Dirksonoystraat 108

1067 ZC

Amsterdam

U krijgt bij het aanbieden van het pakket een bon met Track & Trace van het PostNL punt, bewaar dit goed. In het geval dat het pakket zoek raakt hebt u het bewijs dat u het wel heeft verzonden. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Féroce scents kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen dan ontvangt u hier een bevestiging van per email. Wij zullen dan zo snel mogelijk het aankoopbedrag op uw rekening storten, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.